Arura vermelho FSC gevel afgewerkt met Remmers GW310

Remmers Bouwchemie


Remmers Logo 4c 141x72Remmers Bouwchemie BV is onderdeel van het gelijknamige familiebedrijf uit Duitsland. Met duizenden verschillende producten, biedt Remmers duurzame oplossingen voor alle ondergronden. Daarbij staat het milieu hoog in het vaandel. Of het nu gaat om herstel en/of conservering van metselwerk of beton, duurzame afdichting, kunststof vloeren, houtbescherming bij kozijnen, deuren, meubelen en interieur of geveltimmerwerk, Remmers ontzorgt.


 

Producten en R&D

Door een eigen sterke Research & Development afdeling, gecombineerd met een groot servicebewustzijn, weten meer dan 50.000 klanten Remmers Bouwchemie te vinden. Alle producten worden gemaakt volgens strikte kwaliteitszorg- en milieuzorgsystemen. Een van de sectoren waar Remmers actief is, betreft de houtbescherming. Deze afdeling is een kleinere afdeling binnen het totale Remmers concern. De producten scoren goed in de gevelmarkt: ze lenen zich namelijk prima voor toepassing op natuurlijke gevelmaterialen zoals tropisch hout.


Waarom afwerken met beitsen van Remmers?

  1. eenvoudig aan te brengen
  2. onderhoudsinterval 3-6 jaar, afhankelijk van ondergrond en blootstelling
  3. zuinig in verbruik (per m2)
  4. bladdert niet
  5. diverse standaard transparante kleurtinten
  6. ook dekkende afwerking mogelijk
  7. watergedragen

Recente referenties

Er zijn al heel veel projecten voorzien van Remmers beitsen. Hieronder een voorbeeld van een transparante beits op de FSC Houtsoort Sucupira amarela voor Nieuw Hydepark in Doorn en een voorbeeld van een semi-transparante beits op FSC Basralocus in Sint Michielsgestel.

De complete gevel van Nieuw Hydepark in Doorn is voorzien van de brandvertragende impregnering van Fire Resistant Industries

De complete gevel van Nieuw Hydepark in Doorn is voorzien van Induline GW310 kleur Pine (houtsoort: FSC Sucupira amarela).

Semi-transparante beits van Remmers op FSC Basralocus

Semi-transparante beits van Remmers op FSC Basralocus


Productinformatie

Remmers participeert in het initiatief Natuurlijk Geveladvies met een breed toepasbare impregnerende beits: Induline GW310. Klik op de onderstaande button voor meer productinformatie. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina.

Induline GW310