Decking Cumaru FSC Amsterdam

Referenties

 • Filter op:
 • Polypyrrool voor de bouw

  Polypyrrool voor de bouw In samenwerking met Hogeschool Saxion te Enschede en Mevo Houtindustrie in Helmond werkt een groep bedrijven en kennisinstellingen samen aan de verkenning van de biopolymeer Polypyrrool. Deze...

  Lees verder >

  Artikel STTC voor Houtblad

  Andries van Eckeveld schreef recent over de European STTC in het Houtblad. De STTC promoot tropisch hout in Europa en in het artikel wordt ingegaan op de achtergronden.

  Lees verder >

  LKTS project FSC Nederland

  In opdracht van het Consortium Tropical Timber verzorgt Innovita de dagelijkse projectleiding voor het LKTS project inzake minder bekende houtsoorten (LKTS). Samen met zeven toonaangevende houtbedrijven en instellingen worden LKTS onderzocht...

  Lees verder >

  Houten Stationsbank ProRail

  De nieuwe hardhouten stationsbank van ProRail is gerealiseerd op een tiental stations. Innovita heeft hieraan kunnen bijdragen door technisch advies op houtgebied en begeleiding van de inkoop van het hout.

  Lees verder >

  Technische productinformatie Precious Woods

  Innovita heeft voor de nieuwe website van Precious Woods technische productinformatie van de Afrikaanse hardhoutsoorten verzorgd in zowel Engels als Duits.

  Lees verder >

  Advisering afwerking fietsenstallingen

  Voor de afwerking van de hardhout bekleding van de gerenoveerde fietsenstallingen van de Jan de Bakkerschool heeft Innovita een milieuvriendelijke en duurzame olie geadviseerd.

  Lees verder >

  Advies Houtverordening Intergamma

  Innovita heeft voor Intergamma te Leusden een productscan uitgevoerd met betrekking tot de nieuwe Europese Houtverordening (EUTR). Daarnaast is een opzet gemaakt waarmee een DDS kan worden geïmplementeerd bij Intergamma.

  Lees verder >

  Handboek Houtdocumentatie BIM Media

  Voor Houtdocumentatie van SDU schrijft Andries van Eckeveld regelmatig technische of inhoudelijk artikelen namens Innovita advies & projectbegeleiding.

  Lees verder >

  Marketingvisie architecten Houtindustrie Schijndel

  Innovita heeft een beknopte marketingvisie geschreven hoe HIS met de vloer- en interieurproducten de architectenwereld zou kunnen benaderen. Speciale aandacht is er voor de verschillende vakbladen geweest.

  Lees verder >

  Houtsoort advies Red grandis

  Aan Innovita is gevraagd om een houtsoort advies te schrijven: wat dient er te gebeuren om Red grandis in Nederland toe te mogen passen voor kozijnen?

  Lees verder >