Louro gamela FSC in een Precious Woods gevelbekleding project

Handboek Houtdocumentatie BIM Media

Referent BIM Media

Realisatiedatum maart 2012 - heden

Categorie

Trefwoorden , , ,

Site https://www.bimmedia.nl/

< Terug naar overzicht

Verschenen artikelen

Voor Houtdocumentatie van BIM Media schrijft Andries van Eckeveld regelmatig technische of inhoudelijk artikelen namens Innovita advies & projectbegeleiding. In deze referentie treft u een selectie van de verschenen artikelen aan, zoals over ‘machinaal schaven, frezen en boren’ dat in oktober 2012 is verschenen in samenwerking met drs Willem Hurkmans. In de aflevering van februari 2013 verscheen een artikel over Hardhouten loopdekken en galerijen. In mei 2013 verscheen een artikel over de nieuwe Europese Houtverordening (EUTR), terwijl in oktober 2013 een uitvoerig artikel verscheen over ‘Versneld drogen van hout’. Meer artikelen zijn nog in voorbereiding.

 

Houtdocumentatie

Houtdocumentatie is een losbladige documentatie waarop u zich kunt abonneren. Ongeveer vijf keer per jaar verschijnt een aflevering met updates of aanvullingen op de bestaande artikelen. Het bevat een systematische behandeling van alle facetten van hout: van productie, houtsoorten en -eigenschappen tot toepassingen, bewerking en verwerking van hout en onderhoud.

Houtdocumentatie behandelt ook halffabricaten en producten waarbij hout een rol speelt. U vindt alle actuele gegevens op het gebied van regelgeving, normen en eisen. Met heldere illustraties, grafieken en tabellen.

Bent u ook geïnteresseerd in Houtdocumentatie? Neem dan contact op met BIM Media in Den Haag.

 

Download de artikelen

Machinaal schaven, frezen en boren Hardhouten loopdekken en galerijen De Europese Houtverordening (EUTR) Versneld drogen van hout