Arura vermelho FSC voor appartementen te Blijvenburg Rotterdam

Over Innovita

Innovita is een jonge onderneming met meer dan 10 jaar ervaring in onderzoek en marketing van FSC hardhout ten behoeve van de consument en de bouw. Innovita staat u bij waar het hernieuwbare grondstoffen zoals bijvoorbeeld hout betreft. Dat kan op basis van advies- en onderzoekswerk (consultancy) of inkoopbegeleiding voor uw (bouw)project. Daarnaast start  Innovita ook zelf innovatieve trajecten op om samen met bedrijven en onderzoeksinstellingen hernieuwbare grondstoffen (beter) toepasbaar te maken.

Andries van Eckeveld:

Innovaties dragen bij om de aarde op termijn ook leefbaar te houden. Door bedrijven daarin te stimuleren en te ondersteunen ontstaat een win-win situatie!

Kennis en ervaring

Andries van Eckeveld start zijn onderneming op 1 maart 2012. De basis voor deze dienstverlenende onderneming is gelegd in de zesjarige studie aan de Wageningen Universiteit en ruim 10 jaar werkervaring voor een toonaangevende FSC hardhoutimporteur, waarbij met vrijwel alle commerciële activiteiten ervaring is opgedaan. De klanten van Innovita profiteren eveneens van het het brede netwerk (bedrijven, overheden, kennisinstellingen, architecten, etc).

Wilt u meer lezen over Innovita? Klik dan op een van onderstaande buttons.

Wie is Andries van Eckeveld?    Missie Innovita    Activiteiten

Duurzaamheidsonderzoek aan tropisch hout

Duurzaamheidsonderzoek aan tropisch hout