Natuurlijk GeveladviesHoe kom je tot een goede materiaalkeuze uit het woud van natuurlijke gevelmaterialen? Hoe kun je tropisch hardhout verantwoord toepassen? Hoe verwerk je natuurlijke materialen? Wat is nodig in verband met brandvertraging en afwerking en hoe lang gaan de gevelmaterialen mee? Natuurlijk Geveladvies biedt Nederlandse architecten en ontwerpers gratis support bij dat soort kwesties. Neem vandaag nog contact op met je vragen!

Natuurlijk Geveladvies is gratis voor Nederlandse architecten tijdens het ontwerpproces tot en met de bestekfase. En tijdens realisatie kunt u natuurlijk ook een beroep op ons doen. Laat u inspireren door fraaie natuurlijke gevelmaterialen in onze handige Productselector.

Arie van der Neut, Studioninedots:

Innovita is voor ons de autoriteit bij het toepassen van hout in onze projecten.


Het initiatief

Natuurlijk Geveladvies is een dienst binnen Innovita advies & projectbegeleiding, het houtadvies en -innovatiebedrijf van Andries van Eckeveld. De verschillende partners van Innovita bieden één of meer duurzame en innovatieve gevelproducten aan. Via Natuurlijk Geveladvies is er dus direct toegang tot concrete, actuele productinformatie en toepassingsmogelijkheden van uiteenlopende toonaangevende leveranciers. En ook op het gebied van detaillering en bemonstering bieden wij u ondersteuning. Daarbij vervult Innovita een onafhankelijke rol als gevelexpert. De volgende partners zijn betrokken bij het initiatief:


 

Werkwijze

Naar aanleiding van uw vraag komen wij bij u langs of bespreken we uw wensen telefonisch. Op basis van uw input geven we een onafhankelijk en deskundig maatwerkadvies. Bemonstering van de gekozen materialen, eventueel inclusief afwerking, behoort tot de mogelijkheden. Onze begeleiding kan ook betrokken worden op de detaillering en de juiste bestekomschrijving.

Hebt u een materiaal gekozen via de Productselector? Vergeet niet de leverancier erbij te vermelden om teleurstellingen in kwaliteit of levering te voorkomen!

Ik ben positief verrast hoe goed Natuurlijk Geveladvies door architecten en leveranciers wordt ontvangen. Verbazend eenvoudig en toch effectief.


Productgroepen

De volgende productgroepen zijn vertegenwoordigd in het project. Lees op de bedrijfspagina’s over de verschillende partners of bekijk de producten in onze Productselector.


 

Natuurlijk Geveladvies is effectieve service. Met één bezoek van Innovita heeft u feitelijk tien relevante leveranciers bij u aan tafel gehad.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Hele specifieke vragen over iets wat met hout te maken heeft? Neem contact op en we overleggen hoe we u van dienst kunnen zijn.

Wilt u snel een advies ontvangen? Innovita komt graag met u in contact en geeft persoonlijk en direct advies bij uw project.