MOSO International BV


MOSO Bamboe X-treme productenMOSO International is marktleider op het gebied van Bamboe producten. Het bedient de Europese markt maar is daarnaast ook wereldwijd actief. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van deze producten. Vanwege de nauwe samenwerking met diverse Chinese toeleveranciers, wordt een hoge kwaliteit geproduceerd en geleverd. Het bedrijf neemt daarbij steeds de lead waar het gaat om kwaliteit, regelgeving en naleving van wetten en voorschriften.

Het huidige productassortiment is in te delen in: vloeren; plaatmateriaal, balken en fineer; terrasdelen en wandbekleding voor buitentoepassing. Daarnaast is er nog de maatwerk optie: unlimited solutions. Binnen Natuurlijk Geveladvies werkt MOSO mee met twee producten: Bamboo X-treme gevelbekleding en N-finity. Beide gevelmaterialen hebben hun eigen karakteristieken die toepassing aan de gevel interessant maken. Lees verder op deze pagina voor meer productinformatie of bezoek de productpagina’s via de productselector.

MOSO en innovatie

Onderzoek en ontwikkeling zijn belangrijke speerpunten om succesvol met nieuwe producten de markt te betreden. Daaraan heeft MOSO de afgelopen jaren hard gewerkt met veel nieuwe producten en materialen als gevolg. Een recent voorbeeld is de Bamboe X-treme voor gevelbekleding: een gecomprimeerde bamboe die al meer dan tien jaar voor dekdeel en terrasplanken wordt ingezet en nu ook in gevelprojecten wordt toegepast.  Relatief nieuw is het product N-finity, een gelamineerde bamboe met buitenkwaliteit. Samen met het initiatief Natuurlijk Geveladvies worden deze producten nu voor de toepassing gevelbekleding ingezet. Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak.


Bamboe X-treme gevelbekleding

MOSO participeert in het initiatief Natuurlijk Geveladvies met het hoogwaardige Bamboe X-treme. Lichtere varianten bamboe voldoen niet aan de zware eisen die aan een buitentoepassing gesteld worden, met uitzondering van N-finity. Met dit product heeft u een fantastisch materiaal in handen. Klik op onderstaande button voor de productpagina met technische informatie, inspiratiebeelden en filmbeelden.

Moso Bamboe X-treme N-finity
Moso Bamboe X-treme gevelbekleding in Italië

Moso Bamboe X-treme gevelbekleding toegepast in Italië


Volg het bord MOSO Bamboe X-treme van Innovita advies op Pinterest.