Cumaru FSC dekdelen

InterFaca


InterFaca: goedkope houtproductenInterFaca is een jong en flexibel bedrijf en gespecialiseerd in de handel in hout en houtproducten. Dit betreft zowel tropisch hout als ook Europees hout. Naast massieve houtsoorten, voert InterFaca ook thermisch gemodificeerd hout zoals Natural Cladding en Dumowood. Als gevolg van de thermische houtmodificatie kunnen minder hoogwaardige houtsoorten voor buitentoepassingen geschikt gemaakt worden. InterFaca doet dat met zowel tropisch hout als met Scandinavisch vuren en grenen. Thermisch gemodificeerde houtsoorten zijn meestal lichter van gewicht geworden, duurzaam en vertonen een snelle en meestal egale vergrijzing. Overigens zijn er meer factoren van invloed op vergrijzing dan alleen de houtsoort. Lees verder op deze pagina over de producten van InterFaca.


De onderneming

InterFaca is een echte no-nonsense organisatie. Belangrijke kernwoorden voor de benadering zijn: betrouwbaar, innovatief, kwaliteit en respect. De mensen van InterFaca willen door goed na denken het beter doen!


Recente referenties

Er zijn al veel projecten met Natural Cladding gerealiseerd. Onderstaand een recente villa in Waalre, door Beusen Architecten uit Waalre ontworpen waarbij niet afgewerkt Natural Cladding is toegepast. Voor meer referenties zie de Pinterest pagina of de Natural Cladding productpagina op deze site.

Irislaan Waalre met onbehandeld Natural Cladding

Vrijstaande villa te Waalre met onbehandeld Natural Cladding.

Irislaan Waalre met onbehandeld Natural Cladding detail 2309 lr


Waarom Natural Cladding gebruiken?

  1. fantastisch alternatief voor Western Red Cedar (technisch en qua prijs)
  2. flexibele onderneming
  3. duurzaamheidklasse 2
  4. snelle, fraaie en homogene vergrijzing bij juiste detaillering
  5. goed af te werken met bijvoorbeeld beitsproducten
  6. korte levertijd mogelijk

Productinformatie

Voor meer productinformatie van Natural Cladding kunt u onderstaande informatie downloaden. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier aan de rechterkant van deze pagina.

Natural Cladding Profielen Natural Cladding Dumowood

Volg het bord Natural Cladding van Innovita advies op Pinterest.