Natuurlijk Geveladvies


Hoe kom je tot een goede materiaalkeuze uit de beschikbare natuurlijke gevelmaterialen? Hoe kan je tropisch hardhout verantwoord toepassen? Hoe verwerk je natuurlijke materialen? Wat is nodig in verband met brandvertraging en afwerking en hoe lang gaan de gevelmaterialen mee? Natuurlijk Geveladvies biedt gratis support en begeleiding bij dergelijke vragen. Neem vandaag nog contact op met uw vragen!

Klik hier voor de handige Product Selector

Natuurlijk Geveladvies is gratis voor Nederlandse architecten tijdens het ontwerpproces tot aan de bestekfase. En ook tijdens de realisatie kunt u natuurlijk altijd een beroep op ons doen. Laat u inspireren door fraaie hernieuwbare en natuurlijke gevelmaterialen in onze handige productselector . Heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.


Het initiatief

Natuurlijk Geveladvies is gebaseerd op een constructieve samenwerking met een aantal leveranciers van innovatieve gevelmaterialen. Deze partners bieden één of meer duurzame en innovatieve gevelmaterialen aan. Via Natuurlijk Geveladvies heeft u dus direct toegang tot concrete productinformatie en toepassingsmogelijkheden. En ook op het gebied van bemonstering bieden wij u ondersteuning. De volgende partners zijn betrokken bij het initiatief:

Fire Resistant 200 Remmers Bouwchemie
Lees meer over van den Berg Hardhout InterFaca: goedkope houtproducten
Keim logo 200 Nederlands Hout van Staatsbosbeheer
Houthandel Van Dam Bunnik Bedrijfslogo versie 2 50 procent Xyhlo Biofinish logo

Wilt u snel een advies ontvangen? Innovita komt graag met u in contact en geeft persoonlijk en direct advies bij uw project.

Productgroepen

De volgende productgroepen zijn vertegenwoordigd in het project. Lees op de pagina’s van de verschillende partners verder over de verschillende producten.

De partners van Natuurlijk Geveladvies per juni 2014 lr

De partners van ‘Natuurlijk Geveladvies’ per juni 2014

Naast de hierboven genoemde leveranciers wordt het project ook gedragen door stichting FSC Nederland en de European STTC, een Europees initiatief om het gebruik van duurzaam tropisch hardhout te bevorderen.


Werkwijze

Op uw vraag komen wij bij u langs of bespreken uw wensen telefonisch. Neem gerust contact op via ons contactformulier, via email of telefoon. Op basis van uw input geven wij ons onafhankelijk en deskundig advies. Bemonstering van de gekozen materialen (eventueel inclusief afwerking) behoort tot de mogelijkheden. Onze begeleiding kan ook betrokken worden op de detaillering en de juiste bestekomschrijving.

Wij zouden het op prijs stellen wanneer u – bij een gekozen materiaal – de betreffende leverancier wilt voorschrijven en de informatie rondom de uitvoering van het project met ons wilt delen. Op die manier kent dit initiatief een mooie win-win voor alle betrokken partners.


Wie is Innovita

Innovita is een onafhankelijk adviesbureau met kennis van hout en andere natuurlijke materialen. Wij werken aan innovatie met bedrijven uit de sector en bieden daarnaast advies rondom bijvoorbeeld bouwen. Met bijna vijftien jaar ervaring in het advieswerk rondom houten gevelbekleding, beschikken wij over ruim voldoende kennis en netwerk om u zo vakkundig mogelijk van dienst te zijn. Lees verder op onze website: www.innovita-advies.nl.